Verkooptraining » Verkoop training » Verkooptrainingen op maat

Verkooptrainingen op maat?

“Verkooptraining programma op maat; optie als de accountmanager en het gehele verkoopteam sterke ambities willen waarmaken.”

Welke opties bieden wij?

We bieden een gunfactor verkooptraining programma op maat. De ideale keuze indien verkopers van een salesteam voor een grote new business of farmer uitdaging staan. 

Realiseer doelstellingen‎ met ons gunfactor trainingsprogramma

Doelstelling: 5 basistrainingen van 2 dagen voor alle verkopers en verkoopmanagers met tussenpozen van 3 maanden.

Snel en goede resultaten met 5 basistrainingen om de 5 innerlijke krachten van de gunfactor te ontwikkelen. Inlevingsvermogen + Zakelijk Instinct + Klanten Aantrekken + Blind Vertrouwen + Aanwezig Zijn.

Ons op maat gemaakte Organisatie Ontwikkel, Life Coaching en Verkoop coaching programma

 • De volwassenheid verkooporganisatie assessment: We kijken waar de verkooporganisatie staat en waar deze en op welke termijn naar toe kan groeien. De propositie ontwikkeling is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Evenals de bedrijfsprocessen en IT-systemen om de verkoopafdeling optimaal te ondersteunen.
 • Dynamische persoonlijkheid assessment: persoonlijkheid van elke verkoper inventariseren met zijn of haar drijfveren en competenties. 100% new business profiel, 100% farmer profiel of een mix daarvan. Nulmeting bij start, na 1 jaar en na 2 jaar. We meten de gunfactor ontwikkel competenties!
 • Doelgericht per verkoper: het ego wat de gunfactor in de weg zit inventariseren en versneld ontmantelen zodat het proces van ik-gericht plaats maakt voor wij-gericht.
 • Persoonlijke advies opmaat: Life coaching om per accountmanager traumatische ervaringen welke de gunfactor in de weg zitten versneld te verwerken.
 • Bewustwording met zelfreflectie: de meest prominente emotie inventariseren en hem of haar deze op diep niveau te laten begrijpen en handvaten aan te reiken. Ook deze bij potentiele klanten en of klanten erkennen. 
 • Per verkoper sales coaching on the job als sparring partner en inspirator. Analyse van de verkoopresultaten en in sales trajecten een vraagbaak zijn. Externe ogen kijken mee en helpen. 

Verkooptrainingen op maat voor de gunfactor

 • Krachtig Inlevingsvermogen: duurzame gunfactor ontwikkeling en voor 80% de basis voor professionele verkoopresultaten
 • Mega Krachtig Zakelijk Instinct: De focus ligt op het kiezen van de best passende leads qua klantwaarde en hiermee de uitvoering van de commerciële verkoopstrategie en organisatieontwikkeling qua volwassenheidsniveau. 
 • Nieuwe Klanten Aantrekken: Het magnetische krachtveld waarmee een verbinding wordt gelegd voor 90% automatisch zijn werk laten doen. Introducties binnen en buiten eigen organisatie van gesprekspartners. 
 • Blind Vertrouwen Realiseren Omzetdoelstelling: Door de verbindingen en wij-gerichtheid ervaart de verkoper niet langer dat hij of zij het alleen doet. Het is veel meer samen met potentiele klanten en of bestaande klanten. 
 • Aanwezig Zonder Woorden: Op mentale overtuiging verkopen is niet meer aan de orde. De natuurlijke charismatische uitstraling wekt zoveel vertrouwen dat opdrachten bijna automatisch worden gegund. De ervaring van de geboren verkoper is zichtbaar en voelbaar. 

Wat bedoelen we met een op maat gemaakt verkooptraining programma in het bedrijf?

Ieder bedrijf of organisatie heeft andere doelstellingen en behoeften. Een op maat gemaakt verkooptraining programma zal binnen het bedrijf gehouden worden om specifieke doeleinden sneller te realiseren. Problemen welke in de weg zitten worden specifiek aangepakt. De zwakste schakel in een team bepaalt de gunfactor verkoopkracht van het team. Om de reden worden onze salesmanagementtrainingen en ook verkooptrainingen omringd met assessments, life coaching voor emoties, energie overdracht om traumaverwerking bij individuele verkopers of salesmanagers te versnellen en sales coaching “on the job”. Dit laatste om in verkooptrajecten met grote orderwaarden of hoge potentiële strategische klantwaarde ondersteuning te bieden.

Verkooptrainingen op maat
Verkooptrainingen op maat

Maatwerktraining en coaching; de oplossing tot jouw succes

Een training programma op maat is altijd zeer doelgericht. Je richt je op diverse doelen in je bedrijf of organisatie. De 2-daagse basistrainingen van GunFactor zijn interactief. Bij de Life en Sales coaching worden situaties uit het echte leven en qua verkoop uit de praktijk gebruikt. Een belangrijk onderdeel na de eerste training omvat dagelijkse meditatie gedurende minimaal 10 minuten om de innerlijke 5 gunfactor krachten steeds krachtiger te maken. Na 1 jaar zijn de meditaties van de twee eerste verkooptrainingen Krachtig Inlevingsvermogen en Mega Krachtig Zakelijk Instinct niet meer nodig. De innerlijke kracht is dan permanent aanwezig bij de verkoper. 

Alles tezamen vormt verkooptrainingen op maat !