Sales training Blind Vetrouwen in Doelstelling Realiseren N4

Probleem

Het vaststellen van de verkoopdoelstellingen of in het Engels de targets is elk jaar een ware onderhandeling tussen de verkoopleider en verkoper. Het on target inkomen voor het volgende jaar hangt er vanaf.

De farmer verkoper heeft goed zicht op de pijplijn, op lopende contracten en historische cijfers per klant. Hier is sowieso vertrouwen uit te halen.

Bij de hunter is er alleen een pijplijn zonder onderliggende contracten. De historische cijfers of trackrecord van de hunter wordt ook in ogenschouw genomen. De aanwezigheid van een marketing afdeling welke naast product marketing ook business developement ondersteunt is ook van belang. Evenals de senioriteit van de new business verkoper. Hier is blind vertrouwen nodig. Is dit blinde vertrouwen er niet bij de verkoper dan stralen de hersenen en het immuunsysteem energie uit waardoor de gunfactor lager uitpakt.

Bij een combinatie van hunter en farmer speelt een mengvorm van deze problematiek. Een extra probleem hierbij is dat deze verkoper zonder blind vertrouwen zijn aandacht meer aan farming gaat besteden. Dit wil elke sales manager voorkomen. Maar hoe?

Verkoop training de 10% inspanning formule

Deze training is gericht op het manifesteren van de verkoopdoelstelling met intenties en hierop blind te vertrouwen. Jouw eigen inspanning is 10% en het universum reageert met de andere 90%. De manifestatie gaat door co-creatie hand in hand de goede kant uit. De training maakt het mogelijk om de magneet van de vorige salestraining Vanzelf Klanten Aantrekken nog krachtiger te maken.

Je holt niet meer achter de business aan. De business komt nog makkelijker naar je toe.

Hoe jouw inspanning te beperken en het succes juist te vergroten

verkoop training de 10% inspanning formule
de 10% inspanning formule

Resultaat Blind Vertrouwen Salestraining

blind vertrouwen in realiseren verkoop doelstellingen
Blind vertrouwen versus angst in verkoopdoelstellingen realiseren

De hersenen en het immuunsysteem van de verkoper stralen blind vertrouwen uit om de verkoopdoelstelling te realiseren. De verkoper kan acties licht bijsturen, doordat er een richtsnoer is. Hij of zij ontvangt spontaan ingevingen, tekens en introducties. Het is een waarnemingsvermogen welke zeer krachtig is qua timing. Zo kan je beter afstemmen op alle contactpersonen uit de gehele DMU. Juist dit is zo hard nodig om de conversie rates te verhogen. Het hele speelveld bij de prospect met allerlei belangen doorzien en er naar handelen.

Bio Salestrainer

Hans is een succesvolle ICT new business developer. Tegelijkertijd auteur en spirituele leraar actief in meerdere Europese landen in Europa. Deze training heeft hij aan meer dan 300 personen gegeven. Hij ging door vele traumatische ervaringen in zijn vroege kindertijd en leefde vele jaren in patronen welke hij niet bewust was. Hans volgde trainingen bij de beste leraren in de wereld op het gebied van Yoga, Heilige Geometrie, Boeddhisme en de Kabbalah.

Ook ontdekte hij dat hij in de new business sales met veel minder inspanning al heel snel succes had. Hoe kwam dat? Die sleutels voor succes wil hij jouw sales team aanreiken. Het zijn innerlijke sleutels welke de gunfactor bepalen.

Gunfactor Verkoop Training Header groot
De innerlijke gunfactor krachten

Plaats van Training binnen verkooptraining programma

Uit onze set van 5 sales trainingen is dit de vierde sales training. Klik op deze link om deelnemers in te schrijven voor de  salestraining gunfactor verhogen niveau 4 Blind Vertrouwen in Omzet Doelstelling Realiseren.

Deze training maakt deel uit van een set van vijf tweedaagse sales trainingen om gunfactor verhogen kracht bij te zetten. Het eerst volgende niveau 5 is Aanwezig Zijn Zonder Woorden 

Interesse in het gehele programma, deze sales training op locatie of een in-company training helemaal op maat neem dan telefonisch contact op. 

salestrainingen

Inschrijven sales training of optie nemen voor deelname

Uit onze set van 5 sales trainingen is dit niveau 4 leren met intenties werken sales training. Blind Vertrouwen!