• Home >>

Gunfactor Verkooptraining over ons

Gunfactor Introductie

Gunfactor wat is het? Is er een synoniem voor gunfactor? De X-factor. Gunfactor verhogen hoe werkt dat? Wat zijn gunfactor tips?  Wat kost het een bedrijf als een verkoper of een hele verkoopafdeling een lage gunfactor heeft? Allemaal veel gestelde vragen. De gunfactor noodzaak, De gunfactor urgentie, onze Gunfactor verhogen aanpak en een gunfactor synoniem : Echt en Oprecht. De vijf innerlijke verkoopkrachten welke de gunfactor betekenis goed duiden, onze ideale klant en de kosten van een lage gunfactor en Profiel oprichter vragen beantwoorden we eveneens. 

De gunfactor gaat over karakter eigenschappen van de verkoper welke ervoor zorgen dat hij of zij sympathiek overkomt. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de uiteindelijke opdrachtverstrekking afhangt van die hoge gunfactor.  

Wij nemen de uitdaging om gunfactor verhogen exponentieel kracht bij te zetten graag aan. Waarom we dat doen, op welke "out of the box"  manier en wat onze propositie is, leest u de links hierboven. 

Op deze pagina gaan we in op de uiteindelijke verkoopstijl verandering doordat de account managers en de salesmanagers zodra deze zich persoonlijk ont-wikkelen van ik-gericht naar wij-gericht. Ze komen tot de kern van hun ware zelf. Hierdoor hoeft niet langer door middel van een rollenspel nieuw gedrag aangeleerd te worden. En bovendien emoties zoals gehechtheid, dominantie en arrogantie gecamoufleerd te worden. Immers de gunfactor blijft even laag door niet echt gedrag! 

Voor New Business heeft dit een bijzonder effect. De commerciële organisatie kijkt met nieuwe ogen naar potentiële klanten en ziet veel meer mogelijkheden. 

Gunfactor Verkoop Training

Onze aanpak verandert compleet het landschap qua verkooptrainingen. Minder accent op verkoopvaardigheden en meer accent op de gunfactor verhogen.  De 5 onderstaande innerlijke verkoopkrachten vormen samen die hoge gunfactor.  Dit is onze gunfactor uitleg. 

Gunfactor Verkoop Training Header groot

Welke transformatieslag voor het bedrijf hebben we voor ogen?

In onderstaande tabel is die belangrijke verschuiving qua verkoopstijl, bewustwording en ook deels de volwassenheid weergegeven. Beiden gaan hand in hand. Het geeft een antwoord op de vraag "Hoe werkt gunfactor ?". 

Verkoopstijl

Overtuiging

Empathisch


Belang

Eigen

Klant

Gerichtheid

Imago & Bonus

waarde toevoeging

Technieken

Trukendoos

Verbinden

Offertes

Reactief

Selectief

Kwalificatie

Mentaal

Intuïtief

Transparant

Niet

Wel

Kennis Delen

Niet

Wel

Kaders

Beperkt

Oneindig

Klantvraag

Bewust

onbewust/ bewust

Propositie

Bestaand

Bestaand/Toekomst

New business

Meer blind

Ziet mogelijkheden

stellen vragen

Veel

Weinig

Gunfactor

Laag

Hoog

Gunfactor Verkoop Training biedt de kennis en ervaring om bedrijven te ondersteunen bij het maken van een transformatieslag op de verkoopafdeling. Het is als het ware een verschuiving van binnenuit met de als gevolg echt en oprecht inleven in klanten. Minder op de overtuiging!

Bovendien zien verkopers met nieuwe ogen meer new business mogelijkheden ondanks dat de klantvraag nog onbewust kan zijn en de propositie niet geschikt is of er helemaal nog niet is. De kwalificatie kracht is hierdoor veel sterker. Hun waarnemingsvermogen, afstem vermogen en inleefvermogen zijn krachtiger.

meer klanten werven

Ontdekken van nieuwe klanten met nieuw licht!

The real voyage of discovery consists not in seeking new lands but in seeing with new eyes.
 
Marcel Proust

Hoe zetten wij deze transformatie in gang?

Wij bieden een gunfactor Boost Sales Training Programma welke eenvoudig, zeer effectief en van binnenuit werkt. Wil je de transformatieslag naar een goed kwalificerende en succesvolle empathische verkoopafdeling vandaag al in gang zetten? Zonder het vervangen van medewerkers tegen hoge kosten en een aderlating qua expertise? 

Het doel is een verfijnd zakelijk instinct te ontwikkelen om uiteindelijk de juiste suspects en prospects te kwalificeren. En bovendien een magnetische kracht aan te reiken om de juiste prospects via het netwerk aan te trekken. Hierdoor verhogen we exponentieel de conversie rates van suspect naar prospect naar klant en naar ambassadeur. Meer omzet met minder inspanning en voor de organisatie tegen lagere kosten. De metamorfose van verkopers tot echte en oprechte top verkopers! Met die hoge gunfactor!

De verkooporganisatie kan beschreven worden in een volwassenheid model. Wij ondersteunen bedrijven met de groei naar telkens een hoger niveau.  De verkoopstijl verandert mee met deze groei. We leren verkopers met nieuwe ogen naar hun zakelijke relaties kijken. Hierbij wordt meer waargenomen.

Samengevat adviserend verkopen, strategisch verkopen en oplossingen verkopen zijn ook bedoeld om qua volwassenheid niveau te groeien. Evenwel zijn deze trainingen vanuit een rationeel proces vorm gegeven. En de verkooptrucs zitten ook hierin nog steeds gecamoufleerd. Ook deze doorzien de nieuwe generatie beslissers direct. Te zamen met ons training programma zal deze aanpak voor het niveau 2 proactief, klantgericht en deels aangehaakt enorm aan kracht toenemen. 

gunfactor acquisitie training

Sales trainer & coach Hans Kuijs - foto Heidi Borgart 

 Gunfactor verhogen en hierdoor meer new businesss mogelijkheden zien bij zowel nieuwe als bestaande klanten. En bovendien met de 5 innerlijke verkoopkrachten met minder inspanning meer omzet realiseren.