Algemene Voorwaarden

Waar de algemene voorwaarden voorheen vaak op de achterzijde van een overeenkomst stonden afgedrukt, wordt nu meer en meer verwezen naar digitale algemene voorwaarden op een website.

Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden Downloaden

Verkoop Voorwaarden dienen eenvoudig electronisch ter beschikking te worden gesteld door leveranciers. Anders kunnen deze nietig verklaard te worden in het geval van een geschil met een Opdrachtgever.

Opsturen Algemene Voorwaarden per email

Uiteraard is de beste manier om bij het sluiten van de overeenkomst de algemene voorwaarden elektronisch aan de Opdrachtgever per email toe te sturen. En wel op zo’n manier dat deze kunnen worden opgeslagen voor latere kennisneming (PDF-bestand).

Indien de overeenkomst zelf niet elektronisch wordt gesloten, is uitdrukkelijke instemming van de Opdrachtgever met de elektronische terhandstelling verplicht.

Om die reden sturen wij de digitale Verkoop Voorwaarden graag toe met een verzoek de ontvangst door Opdrachtgever te bevestigen. Neem hiertoe s.v.p. contact op met Acquisitie Gunfactor.

Toegankelijkheid Algemene Voorwaarden

De Opdrachtgever dient een redelijke mogelijkheid gehad te hebben om van de Voorwaarden kennis genomen te hebben. Dat is niet altijd mogelijk. Om die reden verwijzen wij naar de (digitale) vindplaats van de algemene voorwaarden.

Het is niet vereist dat er specifiek wordt verwezen naar de desbetreffende URL webpagina waarop de algemene voorwaarden staan. De voorwaarden moeten wel daadwerkelijk tijdens het sluiten van de overeenkomst toegankelijk zijn via onze website.

Volgens rechtspraak is hieraan o.a. voldaan wanneer onze verkoop voorwaarden zich achter een ‘knop’ bevinden op de website waar naar verwezen is. 

Vindbaarheid verkoopvoorwaarden

Wij hebben een link in de footer van alle pagina’s en alle blog berichten geplaatst naar onze Algemene Voorwaarden pagina. Door op de onderstaande knop te drukken, kunt u onze verkoopvoorwaarden downloaden.

download knop

 Gunfactor verhogen en hierdoor meer new businesss mogelijkheden zien bij zowel nieuwe als bestaande klanten. En bovendien met de 5 innerlijke verkoopkrachten met minder inspanning meer omzet realiseren.