Home/Sales Trainingen Gunfactor Toepassen/Verkooptraining Sales Kit en Sales Pitch T4
Laden Evenementen

Probleem
Accountmanagers hebben meestal over de jaren heen een eigen manier van verkopen ontwikkeld. Het is verstandig om de meest succesvolle accountmanagers binnen het sales team hun verkoopmateriaal in te laten brengen t.b.v. het gehele team. Hebben ze MS-PowerPoint presentaties, verkoopmappen, testimonials van klanten, onderzoeksrapporten van consultancy bedrijven zoals de Gartner Group of IDC, informatie van Harvard University of Stanford University? Door de hectiek van de dag in de operatie is er meestal geen tijd om een sales kit voor alle accountmanagers te ontwikkelen.

Resultaat van de sales training

Een kwalitatieve uitstraling van de sales kit waaruit naar gelang de commerciële situatie bij een potentiële of bestaande klant hier een deel uit kan worden gepakt om te presenteren. Een collectieve houding binnen het team om de Sales Kit steeds verder uit te bouwen en te professionaliseren. Nieuwe accountmanagers zijn door de beschikbaarheid van een Sales Kit veel eerder productiever. Immers ontbreekt de routine nog en een structuur aanreiken voor hun eerste gesprekken bij klanten is dan verstandig.

 

Gegevens

Begin:
16 maart 2023 - 08:30 CET
Einde:
17 maart 2023 - 16:30 CET
Kosten:
3.333,00€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
https://gunfactor.nl/evenementen/

Locatie

Gunfactor Sales Boost Centre
Troelstralaan 36
Heemstede, Noord Holland 2104 VP Nederland
Telefoon:
023-7852710
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Gunfactor Verkooptraining
Telefoon:
023-7852710
E-mail:
info@onsdomein.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gunfactor Toepassen
Verkooptraining Sales Kit en Sales Pitch T4
3.333,00
Onbeperkt
Ga naar de bovenkant