Laden Evenementen

Probleem

Inlevingsvermogen is cruciaal in commercieel functies. Tot nu toe is het credo verkopers mentale gesprekstechnieken leren om open vragen en validatie vragen te stellen. Dit pakt qua gunfactor bij de nieuwe generatie beslissers niet goed uit. Gesprekspartners hebben direct door dat de interesse voortkomt uit eigenbelang van de verkoper. Het komt over als een techniek.

In deze tijd willen prospects een gevoel ervaren op dezelfde golflengte met de verkoper te zitten. Een zakelijke hartverbinding ervaren. Hiervoor is eerst een mega krachtig inlevingsvermogen nodig!

Resultaat van de sales training

Een beter exponentieel sterker mega empathisch vermogen doordat je één bent met de wereld waarin we leven en omdat je stilstaat ten opzichte van de wereld waarin we leven. Vanuit innerlijke rust kan je beter met gesprekspartners verbinden dan vanuit onrust. De nieuwe generatie beslissers eist deze kwaliteit om opdrachten gegund te krijgen. De volwassenheid van de verkooporganisatie eist dit ook. De hogere niveaus eisen meer samenwerking met de klant. Deze competentie ontwikkelen is daarom van essentieel belang voor elke account manager.

Gegevens

Begin:
8 september - 10:30 CEST
Einde:
9 september - 18:30 CEST
Kosten:
3.333,00€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://gunfactor.nl/evenementen/

Locatie

Gunfactor Sales Boost Centre
Troelstralaan 36
Heemstede, Noord Holland 2104 VP Nederland
Telefoon:
023-7852710
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Gunfactor Verkooptraining
Telefoon:
023-7852710
E-mail:
info@onsdomein.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Ga naar de bovenkant