Laden Evenementen

Probleem

Het vaststellen van de verkoopdoelstellingen of in het Engels de targets is elk jaar een ware onderhandeling tussen de verkoopleider en verkoper. Het on target inkomen voor het volgende jaar hangt er vanaf.

De farmer verkoper heeft goed zicht op de pijplijn, op lopende contracten en historische cijfers per klant. Hier is sowieso vertrouwen uit te halen.

Bij de hunter is er alleen een pijplijn zonder onderliggende contracten. De historische cijfers of trackrecord van de hunter wordt ook in ogenschouw genomen. De aanwezigheid van een marketing afdeling welke naast product marketing ook business developement ondersteunt is ook van belang. Evenals de senioriteit van de new business verkoper. Hier is blind vertrouwen nodig. Is dit blinde vertrouwen er niet bij de verkoper dan stralen de hersenen en het immuunsysteem energie uit waardoor de gunfactor lager uitpakt.

Bij een combinatie van hunter en farmer speelt een mengvorm van deze problematiek. Een extra probleem hierbij is dat deze verkoper zonder blind vertrouwen zijn aandacht meer aan farming gaat besteden. Dit wil elke sales manager voorkomen. Maar hoe?

Resultaat Blind Vertrouwen in Omzetdoelstelling Sales training

De hersenen en het immuunsysteem van de verkoper stralen blind vertrouwen uit om de verkoopdoelstelling te realiseren. De verkoper kan acties licht bijsturen, doordat er een richtsnoer is. Hij of zij ontvangt spontaan ingevingen, tekens en introducties. Het is een waarnemingsvermogen welke zeer krachtig is qua timing. Zo kan je beter afstemmen op alle contactpersonen uit de gehele DMU. Juist dit is zo hard nodig om de conversie rates te verhogen. Het hele speelveld bij de prospect met allerlei belangen doorzien en er naar handelen.

Gegevens

Begin:
9 juni 2023 - 10:30 CEST
Einde:
10 juni 2023 - 18:30 CEST
Kosten:
3.333,00€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://gunfactor.nl/evenementen/

Locatie

Gunfactor Sales Boost Centre
Troelstralaan 36
Heemstede, Noord Holland 2104 VP Nederland
Telefoon:
023-7852710
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Gunfactor Verkooptraining
Telefoon:
023-7852710
E-mail:
info@onsdomein.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gunfactor Verhogen
Sales Training Blind Vertrouwen in Omzetdoelstelling N4
3.333,00
Onbeperkt
Ga naar de bovenkant