Vertegenwoordiger Opleiding

Verkooptraining » Verkoop training » Vertegenwoordiger Opleiding

Account manager of vertegenwoordiger

Vertegenwoordiger in het Engels heet een account manager. De vertegenwoordiger betekenis is een persoon welke de relatie met de klant in goede banen leidt. Het aantrekkelijkst is de rol vertegenwoordiger buitendienst. Immers niet van negen tot vijf op kantoor zitten en veel leuke mensen ontmoeten. En ja veel mensen zoeken een baan als vertegenwoordiger met auto. Anders kan je de aan jou toegewezen klanten niet bezoeken. Wat zijn de vertegenwoordiger eigenschappen om te weten of die baan bij je past? Kan je jezelf omscholen naar account manager?

vertegenwoordiger of account manager van een leuk product
Account Manager of vertegenwoordiger van een leuk product

Vertegenwoordiger eigenschappen

Vertegenwoordiger eigenschappen bepalen samen een karakter. Naast deze selecteert een bedrijf ook op jouw kwalificaties.

De 10 persoonlijke intrinsieke waarden vormen het karakter en de gunfactor van de kandidaat. 

  1. intelligentie
  2. uitstraling
  3. positieve houding
  4. vastberadenheid
  5. betrouwbaarheid
  6. voorstellingsvermogen en creativiteit.
  7. draagvlak bij aansturing interne organisatie
  8. onderdeel van team of meer op zichzelf
  9. vraagt hulp aan teamleden om doelen te realiseren of wil zelf alles oplossen en eer opstrijken.
  10. helpt collega’s met zijn of haar kennis en versterkt het team

Deze selectiecriteria voor een vertegenwoordiger dienen allen in ogenschouw genomen te worden bij het managen van de gunfactor van de verkoopafdeling. 

Wij geloven dat je het karakter kan veranderen door onze out of the box training. We gaan delen van de hersenen activeren en de 10% van het hersengebruik opschroeven. De exponentieel hogere gunfactor volgt daarna vanzelf. We voeren assessments uit voorafgaande aan de start van onze propositie van verkoop trainingen. 

Account Manager opleiding mbo hbo

Welke opleidingsniveau welke je hebt bijvoorbeeld MBO of HBO of in de toekomst nog wilt bereiken is niet van belang. Voor onze sales trainingen maakt dat niets uit. Wij bieden een aanvullend opleidingstraject naar de reguliere verkooptrainingen. Deze zijn er op gericht om jouw 5 innerlijke verkoopkrachten te ontwikkelen welke tezamen de gunfactor vormen.

Voor de gunfactor is het mentale intelligentie niveau niet van belang. De mate van authenticiteit en hoogte van bewustzijn niveau daarentegen wel. De intelligentie van het hartcentrum ! Maar je verbinding met gesprekspartners? Dus ook voor het omscholen naar vertegenwoordiger is het veel meer van belang hoe je zelf in elkaar steekt.

Gunfactor Verkoop Training Header groot
De vijf innerlijke gunfactor krachten

Account Manager cursus

Wat wij bieden is niet even een vertegenwoordiger cursus doen. Het is veel meer een persoonlijk ontwikkel programma om gedurende een periode van twee jaar de gunfactor substantieel een boost te geven.

Krachtig Inlevingsvermogen

Krachtig zakelijk instinct

Nieuwe klanten aantrekken

Blind vertrouwen in doelstellingen

Aanwezig zijn zonder woorden

Het is een kwestie van een verzoek doen aan je sales manager op verkoopleider om te vragen of hij of zij hier budget voor wil vrijmaken.

Houding qua buitenkant

Een account manager met auto, coole laptop en fancy mobiel lokt veel mensen in commerciële functies. Hierop een te sterke focus geeft juist een lage gunfactor. Lees meer over dit onderwerp hier.

Samengevat

Met onze sales trainingen maken we het nog leuker en ontspannender voor de vertegenwoordiger !