Gunfactor » Type business leverancier en de verkooptraining » Hoe verdient een gunfactor verkooptraining boost programma zich terug?

De terugverdientijd van een verkooptraining gericht op de gunfactor verhogen is lastiger te meten. Het is ook een gevoelsmatige observeren door het management over een iets langere periode. Net als de gunfactor zelf. Dit is ook een gevoel.

Met KPI’s voor en na de gunfactor training is er uiteraard een goede meting in te richten in het CRM systeem. Hoe is een verkoper aan de prospect gekomen dient te worden vastgelegd.

Zijn de verkoopresultaten beter door de vaardigheden training of door onze training op de gunfactor? De onderstaande resultaten worden zichtbaar:

  • Automatisch aantrekken van gekwalificeerde prospects via je netwerk.
  • Hoge conversie rates suspect naar prospect door ander houding en hogere empathie voor de contact persoon en de gehele organisatie.
  • Beter kwalificatie instinct om de focus te leggen op de juiste suspects en prospects in de pijplijn i.p.v. overals achteraan te rennen.
  • Hoger intern draagvlak om ondersteuning te verkrijgen voor offerte trajecten door de hogere conversie rates.

Schrijf je in voor de open gunfactor training of organiseer een verkoop training op locatie. Deze locatie is een verrassing. De leerdoelen verkooptraining niet voor onze verkoop training B2b ! Lees verder op Gunfactor .