Verkooptraining » Verkoop training » 100% focus op resultaat MET 200% focus op de gunfactor!

100% focus op resultaat MET 200% focus op de gunfactor!

Verkoop training en Sales Training Coaching? Bewezen commerciële strategie. Marketing en verkoop integreren we perfect. Daarmee geven we vastbesloten invulling aan onze verkooptraining: 100% focus op resultaat en 200% focus op de gunfactor welke voor 80% bepalend is. Neem contact op, bel 023-7852710.

We integreren voortdurend de commerciële-, marketing- en verkoopstrategie. Hiermee zijn we vastbesloten onze belofte waar te maken: 100% focus op resultaat en 200% focus op de gunfactor welke voor 80% bepalend is! Neem contact met ons op, bel 023-7852710. Ieder jaar weer een stap zetten om de toegevoegde waarde te verhogen voor de klant. Binnen het volwassenheid niveau van de verkooporganisatie en mogelijk ook het eerst volgende hogere niveau. Stimuleer betere resultaten en wees pas tevreden met betere prestaties qua verkoopdoelstelling (omzet en marktaandeel) Laten we samen winnen.

Doe alles voor meetbare commerciële prestaties. Ontwikkel een naadloze empathische verbinding met gesprekspartners door de gunfactor te verhogen. Realiseer omzetdoelen en implementeer commerciële strategieën. Kwaliteit in verkoop en een effectieve en efficiënte verkooporganisatie. Conversiegroei van vele procenten door de gunfactor verbetering. Immers is deze voor 80% bepalend om opdrachten gegund te krijgen bij opdrachtgevers.

Inlevingsvermogen, zakelijk instinct, nieuwe klanten aantrekken, blind vertrouwen in verkoopdoelstellingen en aanwezig zijn met weinig woorden Verkooptraining op basis van bewustzijn verruiming. Omzetgroei door inherent aanwezige innerlijke verkoopkrachten met een sterk toenemende amplitude te ontwikkelen.

Train de gunfactor bij de verkoopprofessionals met de verkoop gunfactor. Verbeter de verkoopresultaten van binnenuit met een automatische glimlach. 100% focus op resultaat en 200% focus op de gunfactor! De commerciële strategie, marketing en sales integreren we naadloos. Wij geven een complete invulling aan onze verkooptraining: 100% focus op resultaat en 200% focus op de gunfactor! Neem contact op, bel 023-7852710.

verkooptraining

Ontdek de beste gunfactor verkooptraining

In deze verkooptraining leer je te acquireren vanuit een verbinding met de gesprekspartner bij de prospect of klant. Zodat je op 1 golflengte zit en aan weinig informatie genoeg hebt. Hierdoor hoef je veel minder open vragen en validatie vragen te stellen tijdens een sales afspraak.

Met onze Sales Training zakelijk instinct leer je alle details van het beheersen van jouw verkooppijplijn. Van het maken van afspraken bij de best passende prospect tot en met het sluiten van de deal door jouw krachtiger inlevingsvermogen.

focus met gunfactor
Focus met gunfactor

Verkooptraining Nieuwe Klanten Werven

Steeds meer new business verkoopgesprekken. Relaties zullen u automatisch verder de weg wijzen in en buiten hun netwerk. Het draait allemaal om het maken van impact door een hartverbinding. En een houding waarbij alleen het belang van de klant voorop staat. En niet de bonus. Het is de beste methode om concurrenten uit de wedstrijd te halen.

Dit zijn meestal bestaande leveranciers met een jarenlange relatie, Deze derde verkooptraining is een unieke training; De empathie en het zakelijke instinct deden al hun werk. Nu staat het manifesteren van opdrachten bij nieuwe klanten centraal. Deze training is volledig up-to-date. Je volgt een professioneel commercieel gerichte gunfactortraining waarbij je een bewezen verkoopopdracht manifesteer methode leert. In onze trainingen

Blind Vertrouwen en Aanwezig zonder Woorden leren we je de finesses van de gunfactor ontwikkeling voor de ondersteuning bij de hogere niveaus van de volwassenheid van de verkooporganisatie. Wilt je hier meer informatie over en ben je benieuwd of deze training bij je past? Plan een gratis consult en bel 023-7852710! Of neem contact met ons op