“Beste sales training Nederland” willen we niet direct pretenderen te zijn. Dat is nogal een arrogante uitspraak.

Ten eerste is een verkoop training altijd maatwerk afgestemd op de organisatie en op het individu. Een “standaard” sales training kan daarom per definitie niet voor iedereen het beste zijn.

Ten tweede is het onmogelijk om van alle beste sales training Nederland aanbieders inhoudelijk goed op de hoogte te zijn van hun propositie. Er zijn heel veel aanbieders hoewel er na de crisis ook veel gerenoermeerde sales training bureaus juist zijn verdwenen.

salestrainingen

Beste afgestemde sales training bij tijdsgeest

Wij zijn pas in kwartaal 4 van 2019 gestart met ons bedrijf. Dus gerenommeerd zijn we zeker nog niet. Wel hopen wij dit te worden de komende 10 jaar. We zijn wel uniek. Door onze unieke en aanvullende propositie stellen wij account managers in staat om zich te ontwikkelen tot de “Beste Verkoper” of te wel een top verkoper.

De training kan voorafgaand, parallel of na afloop van een reguliere sales training bijgewoond worden. En is geschikt van onervaren tot zeer ervaren verkopers.

beste sales training nederland
Beste Sales training Nederland (best afgestemde voor deze tijdsgeest)

Wij hebben een andere visie op wat de Beste Sales training Nederland is. Wat is de succesvolle verkoper voor deze tijdsgeest?

salestrainingen

De verkoper welke op overtuigingskracht verkoopt en continue doordrukt, is niet meer van deze tijd. Zijn of haar houdbaarheidsdatum begint met rappe sneden dichterbij te komen. De nieuwe generatie beslissers appreciëren deze verkoopaanpak niet. Zie onderstaande video. 

Het wordt dus hoog tijd om de verkopers een transformatieslag van egocentriciteit naar team builder met die hoge gunfactor te laten ondergaan. Dit zal met hun toestemming en van binnenuit plaatsvinden.

Samengevat onze training kan voor verkopers overkomen out of the box, buiten de comfort zone, afleren van oude technieken en met name het vergeten van succes ervaringen uit het verleden welke nu niet meer werken. Het resultaat is in ieder geval verbindend en het werkt.

Bedrijven ondersteunen op haar verkoopafdeling met dit transformatie, mutatie, metamorfose of transfiguratie proces omhelst de kern van onze propositie. Alleen dan heeft naar ons inziens de verkoop afdeling toch uiteindelijk de Beste sales training Nederland bijgewoond.

Lees meer over mijn eigen verkoop ervaring welke aanvankelijk de tijdsgeest ver vooruit was!

salestrainingen