Klanten werven met een magneet?

Klanten werven is het hoofddoel om jouw new business targets te realiseren. Hoe werf je klanten? En waarom nieuwe klanten, is een veel gestelde vraag. Hoe krijg ik meer klanten? Wie zijn onze klanten? Wie zijn potentiële klanten? Wat vinden klanten van ons? Wat trekt klanten aan? Waarom blijven klanten weg? Waarom vertrekken klanten? Hoe kan je klanten verrassen?

Zoek het woord magneet eens op in Wikipedia.

salestrainingen

klanten werven met een magnetische kracht
Klanten werven met een magnetische kracht

Separate new business sales teams

Nieuwe klanten werven is veel lastiger in vergelijking met bestaande klanten qua omzet verder uitbouwen. Bovendien is het vaststellen van een new business verkoop doelstelling ook niet eenvoudig voor de sales manager. De combinatie voor jou als verkoper om zowel bestaande klanten toegewezen te krijgen als nieuwe klanten te scoren, wordt vaak gedaan om het alles of niets voor new business verkopers te voorkomen.

In feite heeft een verkoop organisatie voor een new business verkoop doelstelling een andere type verkoper en ook manager nodig. Of kan elke verkoper transformeren naar een top verkoper met die hoge gunfactor?

salestrainingen

Klanten werven en arrogantie en de verbinding met de planeet Aarde

Zodra je goed verbonden bent met het magnetisch energieveld van de Aarde wordt ook jouw hartcentrum hiermee verbonden. Hierdoor ontstaat een magnetische kracht in jou. Zie de afbeelding hierboven.

Mis je de verbinding met dit energieveld dan weet je meestal niet jouw levensmissie hier op Aarde. In psychologische termen wordt hierbij dan meestal het zingeving vraagstuk benoemd. Verkopen zonder zingeving en klanten werven wordt dan een zwaardere opgave.

Hoe kan je met natuurtalent waarde toevoegen aan het leven van derden hierop aarde? De emotie arrogantie of trots verbergt deze onzekerheid. Jij als verkoper neemt dan een superieure of arrogante houding aan. Er komt nauwelijks nieuwe informatie bij jou binnen, doordat de vorm qua presentatie niet binnen jouw denkraam past. Je zal altijd kritieken op de vorm hebben i.p.v. op de inhoud. Als gevolg hiervan zit je op een eiland zonder hartsverbindingen.

Gesprekspartners voelen deze afstand en de gunfactor welke ze hanteren, zal hierdoor veel lager uitvallen. Koude acquisitie wordt dan lastig. Klanten werven is een grote uitdaging. De valkuil is deze verbinding met de aarde te realiseren door in de materie wedstrijd van geld, huizen, autos, laptops en mobiele telefoons mee te doen. Dit is de uiterlijke verbinding met de planeet Aarde. Niet de innerlijke.

De verankering met de Aarde

Voor de verankering met het magnetisch veld van de Aarde is uiteraard eerst die verbinding nodig. Hier dient niet lichtvaardig over te worden gedacht. De techniek visualiseer dat je een boom bent en dat de wortels van de boom je verbinden en verankeren met de aarde is niet afdoende. In ons Gunfactor Boost Programma leren we zowel goed te verbinden als goed te verankeren. Bovendien op een zeer krachtige wijze met oude Egyptische kennis.

klanten werven met een magnetische kracht van de aarde
Verbinden en verankeren met de magnetische kracht van de aarde

Koude acquisitie wordt dan een stuk gemakkelijker! Samen met een goed ingericht CRM systeem wordt het effectiever. Klanten werven gaat dan een stuk meer vanzelf.

salestrainingen