Home » Sales Training » Sales Training voor gevorderden

Sales Training voor gevorderden

Extreem goede verkoopresultaten kunnen alleen worden bereikt door B2B accountmanagers voortdurend te trainen. Niet langer alleen in commerciële vaardigheden, door het hanteren van een vastomlijnde verkoopgesprek structuur passende bij een verkoopstijl of simpelweg positief denken. Je hebt de basis gelegd door het deelnemen aan eerdere sales trainingen bij gerenommeerde bureaus. Nu is het tijd voor het echte werk. Gunfactor sales training een set van 5 aanvullende softskill verkooptrainingen.

Bestaat de geboren verkoper?

Het is een kwestie van een combinatie van commerciële vaardigheden eigen maken en een persoonlijke ontwikkeling van ik-gericht naar wij-gericht. Hierdoor ontstaat met name het gevoel bij contactpersonen dat de verkoper aanvoelt als een deel van hun eigen organisatie.

verkooptraining of sales training voor gevorderden
verkooptraining voor gevorderden

Bij onze 5 softskill vervolgtrainingen gaat het erom verkoop 3.0 in de markt te zetten. Een persoonlijke ontwikkeling met een unieke aanpak. Want als je jezelf door de ontwikkeling met 5 innerlijke gunfactor krachten sterker voelt, wordt de gehele (verkoop) organisatie ook beter en sterker.

Gunfactor Verkoop Training Header groot
De vijf innerlijke gunfactor krachten

Onze 5 verkooptrainingen worden achtereenvolgens met tussenperioden van enkele maanden ingepland. Wil je hier meer over weten en ben je benieuwd of deze gunfactor trainingen bij jouw organisatie past? Bel dan 023-78527010 of vraag een terugbel verzoek aan via het gunfactor contact formulier.

Je resultaten na de verkooptraining van GunFactor

  • Je empathisch vermogen is extreem krachtig, waardoor je op dezelfde golflengte met gesprekspartners zit.
  • Jouw zakelijk instinct zorgt dat je vanzelf focus houdt op de best passende leads met de hoogste strategische klantwaarde.
  • Het werven van nieuwe klanten of new business gaat meer vanzelf, gesprekspartners wijzen je de weg zowel binnen als buiten hun organisatie.
  • Je gelooft krachtig in het realiseren van jouw verkoopdoelstellingen door de co-creatie en 10% succesformule.
  • Doordat je zonder woorden aanwezig bent krijgt je met een harmonisch natuurlijk evenwicht veel grotere deals correct voor elkaar. Zonder van  mentale overtuigingskracht gebruik te maken.

Doelgroep sales training voor gevorderden

sales training gevorderden
sales training gevorderden wees bewust van je bril en zet hem af en relax

De verkoop training voor verkopers en top accountmanagers in B2B dienstverlening. Onze verkoop training wordt bij voorkeur voorafgaand aan een reguliere verkooptraining georganiseerd. Evenwel kan het voor gevorderden – na jaren geen training meer gehad te hebben – juist weer eens leuk zijn om deel te nemen aan een totaal nieuw type softskill sales training voor gevorderden.