Sales training voor consultants

Home » Sales Training » Sales Training voor consultants

Onze sales training voor consultants

Zowel Nederland als België hebben een steeds breder scala aan nieuwe vaak technische bedrijfsactiviteiten en een rijke culturele betekenis en reputatie voor het zetten van nieuwe trends. Hiermee staan beiden landen snel op de lijst van internationale bedrijven en non profit organisaties die orders willen gunnen.

verkoopcoach sales training professioneel verkopen
sales training professioneel verkopen

Natuurlijk, als er een aanzienlijke bedrijfsgroei is mede door export dan is het een vereiste dat consultants de verkoopteams ondersteunen. Met goed advies in het voortraject en begeleiding bij de oplevering van de opdracht. Daarom organiseert de Gunfactor regelmatig een sales training professioneel verkopen voor consultants zowel voor het individu, een groep of een heel bedrijf.

Wij bieden de onderstaande 5 trainingen naast nog 3 trainingen op het gebied van presenteren, commerciële brieven schrijven en gesprekstechnieken.

Krachtig Inlevingsvermogen

Krachtig zakelijk instinct

Nieuwe klanten aantrekken

Blind vertrouwen in doelstellingen

Aanwezig zijn zonder woorden

De verkooptrainingen zijn ontworpen om jou of jouw bedrijf in staat te stellen klanten waarmee wordt samengewerkt te inspireren om ongekende verkoop doelstellingen te realiseren.

Klantwaarde van prospects en klanten verhogen? We verbeteren de bedrijfsprestaties op het gebied van leadgeneratie, hoogwaardige verkooppresentatievaardigheden, order afsluitingsvaardigheden en technieken om meer hoogwaardige introducties bij nieuwe klanten via mond op mond reclame te genereren.

Sales training professioneel verkopen? Om uw vrijblijvend eerste consult vandaag te boeken, klik hier om contact op te nemen voor sales training professioneel verkopen. Lees verder op Verkoop training