Sales training coach

Home » Sales Training » Sales Training Coach

Ook verhogen we het inkomstenpotentieel door de volwassenheid van de verkooporganisatie te verhogen. Hierdoor ontstaat er een steeds nauwere samenwerking met geselecteerde grote klanten. Om uiteindelijk de IT systemen helemaal te vervlechten en lange termijn service contracten af te sluiten voor outsourcing. Door de coaching naar hogere niveaus stijgt de waarde van het bedrijf aanzienlijk.

Volwassenheid Verkooporganisatie

Klantwaarde van prospects en klanten verhogen? Bedrijven en verkoopteams worden geleerd in de sales training professioneel verkopen met de gunfactor hoe ze hun zakelijke relaties en hun verkoopprestaties kunnen verbeteren met ons aanbod van boeiende cursussen. Deze zijn gebaseerd zijn op bewezen menselijke communicatiemethodologie. De aanpak ik gericht op het groeien qua volwassenheid van de verkoop organisatie. 

We streven ernaar om je te voorzien van deskundige en ervaren coaches die de verkooporganisatie stap voor stap begeleiden om succes te behalen. Door met jou samen te werken aan de groei van jouw bedrijf. Wij voorzien in de behoefte om een klankbord te zijn voor eventuele uitdagingen die men heeft op het gebied van sales en marketing. We werken we met jou samen om ze op te lossen. Hoe werf je meer klanten? Toepassing van CRM systemen?

meer kanten werven
meer klanten werven

Als je in jouw bedrijf wilt verkopen in plaats van bestellingen op te nemen; en mensen beïnvloeden, in plaats van alleen met ze te praten, dan is de “Sales training professioneel verkopen” van Gunfactor Verkoop Training waar je moet zijn. Een gebruikelijke manier om verkoopresultaat inzichtelijk te maken is het hanteren van KPI’s. In het Nederlands prestatie-indicatoren. Lees meer over Sales Training Coach.