Salestraining Mega Krachtig Zakelijk Instinct N2

Probleem zakelijk instinct

Zakelijk instinct is een competentie waarvan veel sales managers denken dat je dit hebt of niet. Niets is minder waar. Je kan dit voor het gehele sales team ontwikkelen. In het verkoop team zullen op dit moment slechts enkele top verkopers met dit zakelijke instinct zijn. Hierdoor blijven conversie rates bij zowel nieuwe als bestaande klanten van het gehele team achter. Dit is niet echt nodig.

Sales training met reguliere verkooptechnieken en mentale gedragsverandering werkt niet. De nieuwe generatie beslissers gunnen opdrachten aan account managers welke echt en oprecht zijn. Een truccendoos opentrekken is niet verstandig.

Hoe stabiel alles waar te nemen: de perfecte ontvanger voor zakelijk instinct.

salestraining zakelijk instinct alles opvangen met radio telescoop

 

Salestraining Zakelijk Instinct rijkt een super antenne aan

Kom stabiel op ÉÉN golflengte met de nieuwe generatie beslissers

Er wordt veel meer informatie opgevangen dan met de antenne van de eerste sales training. Het neveneffect is dat deze training ook een extreem goede bescherming geeft om ruis op de lijn uit te filteren.  Door de verrijking van de ontvangen informatie kan tijdens gesprekken met contactpersonen één woord genoeg zijn om het beeld compleet te maken. De rest voel je aan.

Resultaat van Mega Zakelijk Instinct salestraining

Een mega krachtig zakelijk instinct en bovendien met die hoge gunfactor. Zodra een prospect door heeft dat je snel tot de essentie komt, denkt hij of zij aan een lange zakelijke relatie. Dit scheelt veel energie voor de opdrachtgever. Het scheelt heel veel open verkoop vragen en validatie vragen stellen aan de contactpersoon.

Sneller tot samenwerking met klant komen. Beter de essentie vatten door de spijker op zijn kop te slaan. Aanvoelen van de gesprekspartner een presentatie op maat leveren. Zodra je goed getraind bent kan je zijn of haar gedachten lezen qua het tijdstip voor het maken van een afspraak. Dit gaat de samenwerking met de klant op een steeds hoger niveau van de volwassenheid van de verkooporganisatie ondersteunen.

Bio Salestrainer

Hans is een succesvolle ICT new business developer. Tegelijkertijd auteur en spirituele leraar actief in meerdere Europese landen in Europa. Deze training heeft hij aan meer dan 300 personen gegeven. Hij ging door vele traumatische ervaringen in zijn vroege kindertijd en leefde vele jaren in patronen welke hij niet bewust was. Hans volgde trainingen bij de beste leraren in de wereld op het gebied van Yoga, Heilige Geometrie, Boeddhisme en de Kabbalah.

Ook ontdekte hij dat hij in de new business sales met veel minder inspanning al heel snel succes had. Hoe kwam dat? Die sleutels voor succes wil hij jou aanreiken. Het zijn innerlijke sleutels welke de gunfactor bepalen.

Gunfactor Verkoop Training Header groot

 

De innerlijke gunfactor krachten

Plaats van Training binnen verkooptraining programma

De salestraining Mega Krachtig Zakelijk Instinct is er daar 1 van. Uit onze set van 5 sales trainingen is dit de tweede sales training. Klik op deze link om in te schrijven voor deelname aan de salestraining nr 2 Mega Krachtig Zakelijk Instinct.

Deze training maakt deel uit van een set van vijf tweedaagse sales trainingen om gunfactor verhogen kracht bij te zetten. Het eerst volgende niveau 3 is Nieuwe Klanten Aantrekken.  

Interesse in het gehele programma, deze sales training op locatie of een in-company training helemaal op maat neem dan telefonisch contact op. 

salestrainingen

Inschrijven sales training of optie nemen voor deelname

Uit onze set van 5 sales trainingen is dit de verdiepende sales training.