Salestraining Nieuwe Klanten Aantrekken

Probleem nieuwe klanten aantrekken

Veel bedrijven kampen met een uitdaging aan de New Business kant van de verkooporganisatie. In deze tijd heeft een sales manager een ander type verkoper nodig om nieuwe klanten aan te trekken. Deze verkopers zijn schaars. Een empathische verkoper met een good track record. Een verkoper waarbij het belang van de gesprekspartner en de klantorganisatie echt en oprecht voorop staat.

Er is niet altijd budget om extra verkopers in dienst te nemen welke 100% de focus op nieuwe klanten werven leggen. Er is niet altijd een marketingafdeling met de kennis en kunde om de verkooporganisatie adequaat te ondersteunen met business development.

Trek helemaal vanzelf jouw ideale klanten aan.

Hoe vanzelf alles zonder veel inspanning aan te trekken: de magische magneet

salestraining nieuwe klanten aantrekken
sales training meer klanten aantrekken

Door de salestrainingen Mega Krachtig Inlevingsvermogen en Mega Krachtig Zakelijk Instinct al dan niet in combinatie met mogelijke Life Coaching voor oude pijnen heeft het hartcentrum van de verkoper al een transformatie doormaakt. Van egocentrisch naar inleven in de klant en zakelijk instinct om op passende prospects te focussen. Nu is het zaak min of meer vanzelf nieuwe klanten aan te gaan trekken. Dit is een magie, het is een ervaring welke je vanzelf gewaar wordt.

Deze training is erop gericht met een zeer groot magnetisch energieveld contact te maken. Hierdoor komt de deelnemer in een flow. De magnetische kracht werkt goed voor de manifestatie hier op aarde. Het hanteren van attentie en intentie speelt een belangrijke rol evenals het definiëren van een wensen lijst van de ideale klant. 

klanten werven op aarde
nieuwe klanten aantrekken met magnetisch veld van de Aarde

salestrainingen

Resultaat verkooptraining Nieuwe Klanten Aantrekken

Uit het niets aantrekken van goed passende business. Contactpersonen delen spontaan informatie doordat je de meditaties van de 2 voorgaande trainingen beoefend en jouw innerlijke magneet nu ook is geactiveerd. Ze wijzen jou de weg zowel binnen als buiten de klantorganisatie. Je wordt niet als een verkoper met een eigen belang gezien. Je voelt als één van hen aan.

Bio Salestrainer

Hans is een succesvolle ICT new business developer. Tegelijkertijd auteur en spirituele leraar actief in meerdere Europese landen in Europa. Deze training heeft hij aan meer dan 300 personen gegeven. Hij ging door vele traumatische ervaringen in zijn vroege kindertijd en leefde vele jaren in patronen welke hij niet bewust was. Hans volgde trainingen bij de beste leraren in de wereld op het gebied van Yoga, Heilige Geometrie, Boeddhisme en de Kabbalah.

Ook ontdekte hij dat hij in de new business sales met veel minder inspanning al heel snel succes had. Hoe kwam dat? Die sleutels voor succes wil hij jouw sales team aanreiken. Het zijn innerlijke sleutels welke de gunfactor bepalen.

Gunfactor Verkoop Training Header groot
De innerlijke gunfactor krachten

Plaats van Training binnen verkooptraining programma

Uit onze set van 5 sales trainingen is dit de derde sales training. Klik op deze link om deelnemers in te schrijven voor de salestraining gunfactor verhogen niveau 3 Nieuwe Klanten Aantrekken.

Deze training maakt deel uit van een set van vijf tweedaagse sales trainingen om gunfactor verhogen kracht bij te zetten. Het eerst volgende niveau 4 is Blind Vertrouwen in Doelstelling Realiseren.  

Interesse in het gehele programma, deze sales training op locatie of een in-company training helemaal op maat neem dan telefonisch contact op. 

salestrainingen

Inschrijven sales training of optie nemen voor deelname

Uit onze set van 5 sales trainingen is niveau 3 de met minder inspanning sales training.