Home >> Salestraining Aanbod >> Optie nemen op inschrijven voor sales training

Op salestrainingen een optie nemen?

Salestrainingen organiseren voor jouw verkoopteam zijn een ingrijpende keuze. Wij stellen dan ook voor om een assessment op verkoopcompetenties uit te voeren alvorens in te schrijven. Dit betreft zowel de zachte – als harde verkoopcompetenties. Deze vinden online plaatst en vereisen een half uur per account manager. Ook kan het nodig zijn een quick scan uit te voeren naar de volwassenheid van de verkoop – en marketingorganisatie. Dit betreft een consultancy opdracht van 3 dagen. Vooruit bordurende op deze uitkomsten kan het handig zijn om opties vast te leggen voor deelname van 1 of meer account managers binnen het sales team. 

Optie(s) nemen voor verkooptraining

Fijn  dat je overweegt of 1 of meer deelnemers in te schrijven voor een Gunfactor Verkooptraining.

In onderstaand formulier kan je jouw keuzen maken en naar ons toesturen. Wij nemen uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de salestraining telefonisch contact op om de daadwerkelijke reservering te bespreken.  Mocht de training onverhoopt volgeboekt zijn dan organiseren wij uiteraard op een andere datum dezelfde training. 

Door gebruik te maken van een optie is er geen enkele verplichting tot een opdrachtverstrekking. Van onze kant is er wel een verplichting om je op de hoogte te houden omtrent de mogelijkheid om daadwerkelijk deel te nemen. Dit i.v.m. het bereiken van het maximum van 12 deelnemers aan elke sales training. 

De optie blijft geldig tot uiterlijk 14 kalenderdagen voorafgaand aan de verkooptraining. 

optie nemen verkooptraining
optie nemen verkooptraining