Home >> Sales Training >> Sales Training Krachtig Inlevingsvermogen

Sales training mega krachtig inlevingsvermogen

Probleem

Inlevingsvermogen is cruciaal in commercieel functies. Tot nu toe is het credo verkopers mentale gesprekstechnieken leren om open vragen en validatie vragen te stellen. Dit pakt qua gunfactor bij de nieuwe generatie beslissers niet goed uit. Gesprekspartners hebben direct door dat de interesse voortkomt uit eigenbelang van de verkoper. Het komt over als een techniek.

In deze tijd willen prospects een gevoel ervaren op dezelfde golflengte met de verkoper te zitten. Een zakelijke hartverbinding ervaren. Hiervoor is eerst een mega krachtig inlevingsvermogen nodig!

Oplossing qua inlevingsvermogen

Inlevingsvermogen kan je ontwikkelen door een training gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je gevoelscentrum of hartcentrum verder ontwikkelen. Hieronder leggen we kort het principe van deze unieke training uit.

salestrainingen

Iedereen weet dat ondanks een orkaan een schip in de oog van de storm nergens last van heeft. Het is daar windstil en de golfven zijn er nauwelijks. Buiten dit oog is er een windkracht 10 of hoger en hoge golven en veel gevaar. Daar is paniek en stress.

Hoe één te worden met het oog van de storm en hoe blijf je daar totdat de storm is gaan liggen?

verkoop training functioneren vanuit het oog van de storm

 

stilte in oog van de storm

Gaat de storm waarin wij leven wel liggen?

Ook in de ruimte is er namelijk een storm maar dan die van de sterrenstelsels en sterren. Deze storm is permanent. Wij op Aarde razen dus altijd met een noodgang door de ruimte. We zitten constant in die ruimtelijke storm en niet in het oog. Waarnemen is dan per definitie zeer lastig.

mega inlevingsvermogen

 

inlevingsvermogen vanuit centrum melkweg

Jouw geheime wapen inzetten voor bewuste beslissers

Deze training is gericht op het verhogen van het waarnemingsvermogen door één te worden met het centrum en de beweging van de Melkweg. Door het energieveld treedt ook 24/7 een zuivering van zielsverdriet op. Hierdoor ontstaat allereerst meer spontane vrolijkheid. Ten tweede doordat angsten oplossen neem je beter gevoelsmatig weer. Je empathie of inlevingsvermogen neemt aan kracht toe. De dualiteit raakt op de achtergrond. En bovendien zorgt dit energieveld voor een aura van licht om de beoefenaar. Of te wel charisma. Dit is een lichtstorm met de ultieme rust in het oog van de storm. Je leert ook permanent in jouw hartcentrum in het centrum van de ruimtelijke storm te verblijven. Je staat stil!

Resultaat van de salestraining

Een beter exponentieel sterker mega empathisch vermogen doordat je één bent met de wereld waarin we leven en omdat je stilstaat ten opzichte van de wereld waarin we leven. Vanuit innerlijke rust kan je beter met gesprekspartners verbinden dan vanuit onrust.

De nieuwe generatie beslissers eist deze kwaliteit om opdrachten gegund te krijgen. De volwassenheid van de verkooporganisatie eist dit ook. De hogere niveaus eisen meer samenwerking met de klant. Deze competente ontwikkelen is daarom belangrijk voor de gunfactor.

acquisitie training gunfactor

Bio Salestrainer

Hans is een succesvolle ICT new business developer. Tegelijkertijd auteur en spirituele leraar actief in meerdere Europese landen in Europa. Deze training heeft hij aan meer dan 500 personen gegeven. Hij ging door vele traumatische ervaringen in zijn vroege kindertijd en leefde vele jaren in patronen welke hij niet bewust was. Hij volgde trainingen bij de beste leraren in de wereld op het gebied van Yoga, Heilige Geometrie, Boeddhisme en de Kabbalah.

Ook ontdekte hij dat hij in de new business sales met veel minder inspanning al heel snel succes had. Hoe kwam dat? Die sleutels voor succes wil hij jouw sales team aanreiken. Het zijn innerlijke sleutels welke de gunfactor bepalen.

Gunfactor Verkoop Training Header groot

 

De innerlijke gunfactor krachten

Plaats van training binnen verkooptraining programma

Uit onze set van 5 sales trainingen is dit de eerste sales training. Klik op deze link salestraining niveau 1 Mega Krachtig Inlevingsvermogen voor meer informatie en inschrijven van deelnemers uit jouw verkoopteam.

De training maakt deel uit van vijf tweedaagse sales trainingen om gunfactor verhogen kracht bij te zetten. Het eerst volgende niveau 2 is Krachtig Zakelijk Instinct. 

Interesse in het gehele programma, deze sales training op locatie of een in-company training helemaal op maat neem dan telefonisch contact op. 

salestrainingen

Inschrijven sales training of optie nemen voor deelname

Geef de account managers een super krachtig inlevingsvermogen!