Probleem aanwezig zijn

De meeste sales managers kiezen verkopers uit met een goede uitstraling of charisma. Ze weten niet dat je het gehele sales team deze uitstraling kan aanreiken. Het gaat om aanwezig zijn – energie uit te stralen – het zogenaamde charisma. Op dat moment staat een verkoper met zijn of haar ziel in verbinding met alles. Een geheel sales team een top team maken is vaak niet mogelijk.

Verkoop training 5 Met weinig woorden aanwezig zijn

Aanwezig zijn gaat over met je aanwezigheid een ruimte opvullen. Niet met veel praten en hard praten. Dan gaat er meer vanzelf. Iemand staat dan goed in het leven. Het charisma is er.

salestrainingen

aanwezig zijn door groter energieveld
aanwezig zijn met groter energie veld via expansie van de levensbloem

Hoe met alles verbonden te zijn: de automatische empathie en synthese

salestrainingen

Verkrijg het ultieme inlevingsvermogen en zie de synthese in persoon en organisatie

Er ontstaat een diepe innerlijke rust net als in de natuur wanneer er in de vroege ochtend nog ongerepte sneeuw ligt. Je bent dan 1 met de natuur en aanwezig en toch ook weer niet aanwezig.

De sneeuwkristal representeert onze holografische wereld waarin we met elkaar allemaal verbonden zijn. Zodra de deelnemer samensmelt met de holografische wereld ontstaat er een eenheid.

Veel meer komt tot je via het innerlijke weten door de nieuwe verbindingen welke zijn aangelegd. Alles is er al. Alle hart kennis is er al. Het besef onderdeel te zijn van een groter geheel is hier van toepassing.

Resultaat Aanwezig zijn zonder woorden salestraining

Situaties, personen en projecten perfect aanvoelen dwars door de tijd heen. De synthese tussen de bewuste of nog onbewuste klantvraag zien met de bestaande of nog te creëren maatwerk propositie. 

Bio Salestrainer

Hans is een succesvolle ICT new business developer. Tegelijkertijd auteur en spirituele leraar actief in meerdere Europese landen in Europa. Deze training heeft hij aan meer dan 300 personen gegeven. Hij ging door vele traumatische ervaringen in zijn vroege kindertijd en leefde vele jaren in patronen welke hij niet bewust was. Hans volgde trainingen bij de beste leraren in de wereld op het gebied van Yoga, Heilige Geometrie, Boeddhisme en de Kabbalah.

Ook ontdekte hij dat hij in de new business sales met veel minder inspanning al heel snel succes had. Hoe kwam dat? Die sleutels voor succes wil hij jouw sales team aanreiken. Het zijn innerlijke sleutels welke de gunfactor bepalen.

Gunfactor Verkoop Training Header groot
De innerlijke gunfactor krachten

Plaats van Training binnen verkooptraining programma

Uit onze set van 5 sales trainingen is dit de vijfde sales training. Klik op deze link voor het inschrijven van deelnemers voor de  Salestraining niveau 5 Aanwezig zijn Zonder Woorden

Deze training maakt deel uit van een set van vijf tweedaagse sales trainingen om gunfactor verhogen kracht bij te zetten. Het eerste niveau 1 is Krachtig Inlevingsvermogen.

Interesse in het gehele programma, deze sales training op locatie of een in-company training helemaal op maat neem dan telefonisch contact op. 

salestrainingen

Inschrijven sales training of optie nemen voor deelname

Uit onze set van 5 sales trainingen is niveau 5 de ultieme sales training. Charismatisch Aanwezig Zijn !