Persoonlijke ontwikkeling met gunfactor

Persoonlijke ontwikkeling is 1 op 1 verbonden met de gunfactor. Wil je de gunfactor substantieel vergroten dan heb je persoonlijke ontwikkeling nodig. De gunfactor is verbonden met ons hartcentrum. Gunnen is een proces van chemie van twee harten. Die van jou en die van de contact persoon.

persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling kent een ambitie; weg van wie je nu bent en wat er nu is

salestrainingen

De gunfactor marginaal vergroten

Verkoop technieken en trucs toepassen

De gunfactor kan je enigszins beïnvloeden met mentale verkoop technieken en trucs. Het resultaat hiervan is dat deze voor de contact persoon de indruk geven dat je geïnteresseerd bent. Interesse in zowel de persoon als het bedrijf.

Met het uiteindelijke doel een beeld te krijgen met welke projecten het bedrijf bezig is. Om vervolgens de door jou aan te bieden dienstverlening qua propositie hierop perfect aan te sluiten. Hiertoe worden meestal eerst veel open vragen gesteld. En is het credo is goed luisteren en tevens regelmatig validatie vragen stellen. “Dus als ik het goed begrijp dan is dit jouw visie?”

Voor het vergroten van jouw persoonlijk succes en om jouw eigenwaarde hiermee een boost te geven zijn dit soort type trainingen nuttig. Het is een persoonlijke ontwikkeling evenwel niet in ze zingeving welke wij er aan toe willen kennen.

salestrainingen

NLP Technieken toepassen

Een tweede manier is het toepassen van NLP (Neuro Linguistic Programming) tijdens verkoopgesprekken. De essentie hiervan is op de eerste plaats dat je dezelfde houding qua positie aan tafel aanneemt als de contact persoon. Dit zou dan voor een betere chemie zorgen. Ten tweede dien je alle onzekere woorden in jouw taalgebruik te vervangen door zekerheid uitstralende woorden. Bijvoorbeeld het woord “ja maar” vervangen door “en bovendien”. En sowieso alle verkleinwoorden vermijden.

Gesprekspartners voelen de trucs

Zowel de verkoop technieken toepassen als het toepassen van NLP technieken vergroten niet jouw gunfactor. Jouw persoonlijke ontwikkeling zou ik niet deze kant op doen manoeuvreren. Blijf jezelf en blijf authentiek. Het is niet echt en oprecht. Het is een trukendoos. Een gesprekspartner voelt dit.

Of beter gezegd een gesprekspartner met een leeftijd onder de 30 tot 35 jaar voelt dit met een zekerheid van 100%. Deze jongere generatie heeft een hoger bewustzijn. En bij oudere charismatische gesprekspartners geldt dit zelfde percentage. Bij niet charismatische contact personen ligt dit percentage een stuk lager. Schat in ergens tussen de dertig en vijftig procent.

Concluderend je neemt enorme risico’s qua gunfactor. Door het toepassen van mentale verkooptechnieken, een zelfde houding en zeker taalgebruik gaat de gunfactor eerder naar beneden.

salestrainingen

De gunfactor met persoonlijke ontwikkeling substantieel vergroten

Belangstelling tonen en zekerheid uitstralen kan ook op een echte en oprechte manier.

In ons Gunfactor Boost Programma voor persoonlijke ontwikkeling leren we jouw hartcentrum verder te openen en te stabiliseren. Hierdoor groeit jouw bewustzijn. En ook jou inlevingsvermogen voor zowel de gesprekspartner als de organisatie waar deze werkzaam is. Je hebt aan minder vragen genoeg om een goed beeld te vormen. Je zit eerder op 1 golflengte met de contact persoon.

De zekerheid uitstraling komt niet tot uiting doordat je dezelfde fysieke houding en zeker taalgebruik hanteert. Nee doordat je meer enthousiaste houding en uitstraling.