Coachend leidinggeven in sales 

Waarom coachend leidinggeven? Als leidinggevende is het de bedoeling om het maximale uit je team te halen, dit doet men door alle medewerkers positief te stimuleren, te motiveren en met elkaar energetisch te verbinden. En bovendien is jouw begeleiding erg belangrijk om hen sneller te ontwikkelen.

Gunfactor Verkoop Training Header groot
De vijf innerlijke gunfactor krachten

salestrainingen

Meest effectieve manier

De meest effectieve manier is op een coachende verbindende wijze leidinggeven. Met onze 5 salestrainingen leren we jou 5 innerlijke krachten en 5 commerciële vaardigheden te ontwikkelen voor jou als commercieel leidinggevende. Het team van Gunfactor leert je deze potentiële kwaliteiten te ontwikkelen voor jou en jouw verkoopteam leden.  Alleen op die manier kunnen ze beter en optimaal presteren. Ook ondersteunen we je bij de organisatie ontwikkeling qua volwassenheid van de verkoop organisatie.

verkooporganisatie volwasenheid en jouw leiderschap
volwassenheid verkooporganisatie en jouw leiderschap

salestrainingen

Wist je dat de verkoop gunfactor of acquisitie gunfactor voor 80% succes bepalend is?

“Authenticiteit is slechts voor 50% een gunfactor synoniem”

Een acquisitiegesprek werkt nooit echt optimaal wanneer jouw verkopers alleen egocentrisch verkopen voor hun eigen bonus. Met coachend leidinggeven leren wij jou van empathie in verbinding jouw team aan te sturen. En team omzetdoelstellingen te definiëren i.p.v. van targets per verkoper. 

coachend leidinggeven
coachend leiding geven inspireer!

Maak een team met echte en oprechte verkopers

Wij leren hen hoe jouw accountmanagers met hun eigen sales kwalificatie instinct slimmer zijn dan de concurrentie. Train hen eerst op de alles bepalende 80% en pas daarna op de 20% verkooptechnische competenties.

Acquisitie gunfactor of verkoop gunfactor? 

Wij bieden een gunfactor Boost Sales Training Programma welke eenvoudig, zeer effectief, van binnenuit werkt en helemaal klaar is voor deze tijdsgeest. Immers diezelfde (new business) omzetdoelstelling realiseren met minder inspanning en meer ontspanning staat voorop.  Start vandaag nog met slimmer te zijn dan je concurrentie met ons programma van coachend leidinggeven!

salestrainingen