Acquisitie Gunfactor

Gunfactor » Gunfactor Verhogen Aanpak  » Acquisitie Gunfactor Verhogen Aanpak

De acquisitie gunfactor omhoog klinkt te mooi om waar te zijn. Moet je hier ten eerste aardiger voor zijn? Nee het vergt wel een “out of the box” aanpak. Zoek het woord op in het woordenboek. Het levert een vage omschrijving op met factoren welke het gunnen bewerkstelligen. Daarentegen maken wij de acquisitie gunfactor grijpbaar.

Dominantie en Arrogantie en de acquisitie gunfactor

De meeste verkopers hebben een bepaalde dominantie en een zeer ad rem mentaal denken. Hierdoor kunnen ze in principe goed praten en verkopen. Je zou dit kunnen duiden als een overheersing van de energie van de planeet Mars in astrologische termen. Bovendien kan er ook een mate van arrogantie aanwezig zijn. De oorzaak hiervan is niet stevig verankerd zijn met de planeet Aarde.

De wereld om ons heen verandert en jongere contact personen bij prospects stellen dominantie en arrogantie steeds minder op prijs. Op de eerste plaats willen ze ondermeer dat een account manager goed kan luisteren. Is dat dan bepalend voor de acquisitie gunfactor? Nee. Ten tweede willen ze een goede voorbereiding ervaren? Ten slotte willen ze ook dat afspraken worden nagekomen? Samenvattend deze factoren zijn allemaal niet bepalend voor de opdracht gegund te krijgen.

Hoe kan je de acquisitie gunfactor verhogen?

Te denken valt aan het met spirituele wetenschap om jouw acquisitie gunfactor te verhogen. En dat hebben wij gedaan. Een nuchtere aanpak van spiritualiteit.

gunfactor vergroten
Gunfactor vergroten

Allereerst gericht op het versterken van het zakelijk instinct ten behoeve van het kwalificeren van prospects. Ten tweede door het installeren van een magische kracht om de juiste prospects en opdrachten van zelf aan te trekken.

Acquisitie gunfactor groei

Daarnaast zijn voor de acquisitie gunfactor een andere houding nodig. Aansluitend een situationeel inleven in de klant met ook de energie van alle andere planeten in ons zonnestelsel.

De planeten in ons zonnestelsel en de gunfactor?

Al met al een belangrijke hamvraag voor de gunfactor : Ken je de planeten in ons zonnestelsel en weet je de volgorde? Nee?

acquisitie situationeel verbinden
De planeten in ons zonnestelsel met verbindende kwaliteiten

Een truc om voor de gunfactor boost de volgorde te onthouden: My Very Educated Mother Just Served Us Nine Piza’s Smoothly.

Mars Venus Earth Mars Jupiter Saturnus Uranus Neptunes Pluto en Sedna.

Op de eerste plaats als je jezelf niet kan verbinden met de planeten in ons zonnestelsel als verkoper dan kan je als gevolg daarvan ook niet goed met alle 12 sterrenbeelden verbinden welke prospects kunnen hebben. Dit betekent natuurlijk niet alleen de namen kennen. Echt verbinden gaat wel iets verder. Wij helpen je hiermee.

Een lage gunfactor is ook intern een probleem

De kans dat je door een lage gunfactor niet goed kan verbinden met de interne organisatie is groot. Deze verbinding is noodzakelijk ten behoeve van ondersteuning in zowel offerte – als oplever trajecten.

Concluderend jouw lage acquisitie gunfactor met een sterke overheersing van de planeet Mars is niet in balans. En ook niet optimaal.

Lees meer over de acquisitie Gunfactor synoniem op onze pagina.