De 5 innerlijke verkoopkrachten vormen de gunfactor

verkoopkracht de 5 innerlijke gunfactoren
De vijf innerlijke verkoopkrachten tezamen de gunfactor

De gerenommeerde verkoop training bureaus trainen op het aanleren van verkooptechnische vaardigheden. Deze training bieden wij niet. Wij werken met hen samen. Zie ons training programma als een aanvulling of beter een Sales Master Class. Een specialisatie. Welke overigens voorafgaand, parallel of aansluitend kan worden gevolgd in samenhang met de reguliere verkoop technische training programma’s.

We bespraken eerder Waarom Gunfactor Verkoop Training, Waarom nu Gunfactor Verkoop Training en de Gunfactor Verkoop training aanpak.

salestrainingen

Op dit laatste gaan we nu dieper in qua rechter hersenhelft activatie aanpak. De onderstaande 5 innerlijke verkoopkrachten zijn een weergave van een transformatieslag bij elke individuele verkoper en volwassenheid niveau van het hele verkoopteam.

Het beschrijft een cultuurverandering. Het beschrijft een verkoopstijl verandering. De 5 innerlijke krachten verhogen samen de gunfactor. Deze is altijd al belangrijk geweest. Aan de gunfactor wordt een percentage van 80% toegewezen om bepalend te zijn voor het verkrijgen van de opdracht. Onderstaand tref je onze gunfactor uitleg aan.

Verkoopkracht 1 De magnetische kracht

De magnetische kracht is de kracht welke op magische wijze passende prospects en opdrachten aantrekt. Contactpersonen laten informatie ontvallen en wijzen jou de weg binnen en buiten hun organisatie.  Vaak is er nadruk om klanten om te toveren in ambassadeurs. Deze vormen dan een magneet om meer vanzelf zaken te doen met een groter aantal organisaties. In dit geval speelt de gunfactor van het bedrijf als een geheel een rol naast die van de verkoper. 

salestrainingen

Verkoopkracht 2 De inleef kracht

De inleef kracht wordt gekenschetst door een extreem sterk empathisch vermogen. Een sterk waarnemingsvermogen vrij van stress en vol vertrouwen door innerlijke leiding. In feite ben je 1 met de contactpersoon en is de inleef kracht een innerlijk weten. Je zit dus heel gauw op dezelfde golflengte. Een paar woorden van de context zijn genoeg om het beeld compleet te maken.

Sales Power 3 De kwalificatie kracht

De kwalificatie kracht is een kracht welke zakelijk instinct vormgeeft. Het is een extra antenne voor focus op de juiste prospects. De potentiele klanten welke goed passende opdrachten verstrekken met minder organisatie inspanning in zowel het voor – als natraject. Ook is het een kracht welke de synthese ziet tussen de bewuste of zelfs nog onbewuste klantvraag en de huidige of zelfs de toekomstige propositie. Door zowel de focus als de inzichten worden er meer suspects omgezet in prospects. Immers er gaan door deze kracht meer (maatwerk) offertes de deur uit. En hiermee komt de pijplijn dus voller. 

Sales power 4 De afstem kracht

De afstem kracht is niet een kracht van meebewegen met contactpersonen. Het vormt een situationeel klantgericht gedrag met een extra dimensie. En bovenal zelf als gesprekspartner authentiek blijven. Een synchroniciteit met twaalf typen contactpersonen en hun primaire belang qua rol in de klantorganisatie of DMU. Met de Gunfactor Verkoop App gaan we later in de tijd gezien nog een stap verder.

Verkoopkracht 5 De uitstraal kracht

De uitstraal kracht vormt een charismatische uitstraling bij elke deelnemer. Het betekent dat de deelnemer krachtige energie komt brengen en de kamer kan opvullen. Ook vormt het de bron van de innerlijke rust. In het oog van de storm bevindt zich de absolute windstilte. Vanuit stilte straal je meer uit en neem je beter waar. Deze persoon kan ondanks de druk vanuit de organisatie en de bewegingen in de markt nog steeds functioneren. 

Die nieuwe  gewenste klantgerichte houding ontstaat vanzelf door de hierboven genoemde innerlijke verkoopkrachten. De houding is geen aangeleerde techniek. Het is echt & oprecht. Het proces van de gunfactor verhogen is exponentieel. En het is een automatisch proces net als de rups zich vanzelf tot een vlinder ontpopt. 

buitendienst transformatieslag
buitendienst transformatieslag

salestrainingen