Gunfactor synoniem niet zo eenvoudig

Gunfactor Synoniem is een andere vraag voor gunfactor betekenis. Of het antwoord op de vraag: Wat is de gunfactor? Of geef eens een gunfactor definitie. Veel mensen hopen een antwoord te krijgen door Gunfactor Engels online op te zoeken. Een engels Gunfactor synoniem is er wel maar kan je niet makkelijk online vinden.

salestrainingen

gunfactor synoniem om deze te vergroten
gunfactor synoniem om deze te vergroten

Gunfactor synoniem 1 de diepere authenticiteit

Het doel jouw authenticiteit bewaren is belangrijk voor de gunfactor. Dicht bij jezelf blijven en je niet anders voordoen dan je bent. Gesprekspartners voelen de verkooptrucs aan. Wees echt en oprecht. Wij geloven in jouw authenticiteit te vinden door persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt de woordspeling “ont-wikkelen” wel eens gebruikt. Het opruimen van zielsverdriet om uiteindelijk bij jouw echte kern te komen.

Jouw karakter is namelijk niets anders dan een serie allergische reacties op oude pijn. Dit karakter is niet jouw authentieke zelf. En om die reden is jouw karakter ook niet vastomlijnd zodra je persoonlijke ontwikkeling inzet. Dit betekent dat arrogantie, manipulatie en gehechtheid vaak met rollenpellen worden afgeleerd om de gunfactor te verhogen. Jouw nieuwe gedrag is dan nog steeds niet echt. Doordat deze emoties op de achtergrond actief blijven in het onderbewuste verlagen ze nog steeds de gunfactor. En deze is voor 80% verantwoordelijk voor het gegund krijgen van de opdracht.

salestrainingen

Overige innerlijke kwaliteiten

Zodra je dicht bij je echte zelf bent gekomen en alle maskers zijn afgezet ontstaan er nog meer innerlijke krachten welke een gunfactor synoniem vormen. Ook deze beschrijven in feite de gunfactor. Zo ontstaat er een grotere veerkracht zodra je onder druk komt te staan in onderhandelingen. Je eigen ego zit minder in de weg en het belang van de klant is het belangrijkst. Ook straal je meer chrisma en innerlijke rust uit. Bovendien ben je door het uitzetten van energievelden veel meer aanwezig op een harmonieuze manier, hetgeen prettig aanvoelt voor gesprekspartners.

Het allerbelangrijkste is een toename in de intrinsieke motivatie voor het verkoop vak. Je bent veel enthousiaster. Hierdoor raken gesprekspartners vanzelf ook enthousiast.

Je doet jouw werk veel meer met passie en in verbinding.

En minder met bewijsdrang en manipulatieve verkooptechnieken.

Bovenal Echt en Oprecht! Dit laatste is dus het echte gunfactor synoniem .

Wij trainen anders

We trainen niet op de 20% van de randvoorwaarden. 200% focus op de 80% bepalende gunfactor. Om deze reden trainen wij op een aantal innerlijke kwaliteiten of innerlijke verkoopkrachten welke tezamen de gunfactor vormen.

Echt en oprecht betekent dus : waar gedrag vanuit jouw diepe authentieke zelf en integer zijn richting potentiële en bestaande klanten. Hun belang staat voorop! Niet jouw bewijsdrang……

Dit is waar het omgaat met de gunfactor
Gunfactor Verkoop Training Header groot
De vijf innerlijke gunfactor krachten

Hierbij is de aandacht verschoven van verkooptechnische trainingen naar persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn verruiming van de accountmanagers en salesmanager om structureel de conversies een boost te geven. Mogelijk gemaakt door de verhoging van de diepe authenticiteit een gunfactor synoniem !

salestrainingen