Laden Evenementen

Probleem
Het beeld vormen van de klantvraag gaat door onze sales trainingen Inlevingsvermogen, Zakelijk Instinct en Klanten Aantrekken op een geheel andere manier dan voorheen. Ten eerste gaat de accountmanager minder denken, ten tweede minder open vragen stellen, en ten derde ook minder validatie vragen afvuren. Door het hogere bewustzijn is de accountmanager ook in staat om de relatie bewust te maken van een latente klantbehoefte. En mogelijk betreft de oplossingsrichting ook een nieuwe propositie voor het bedrijf op een hoger liggend volwassenheid niveau van de verkooporganisatie.

Resultaat van de sales training

Bij new business gaat het vaak om met andere ogen te kijken naar de bedrijfsprocessen van een potentiële klant. Met een hoger bewustzijn zie je bijna altijd mogelijkheden. De pijplijn van de bewuste accountmanager zit dan ook vol met projecten welke een grote klantwaarde vertegenwoordigen voor de toekomst.

Gegevens

Begin:
25 mei 2023 - 08:30 CEST
Einde:
26 mei 2023 - 16:30 CEST
Kosten:
3.333,00€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://gunfactor.nl/evenementen/

Locatie

Gunfactor Sales Boost Centre
Troelstralaan 36
Heemstede, Noord Holland 2104 VP Nederland
Telefoon:
023-7852710
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Gunfactor Verkooptraining
Telefoon:
023-7852710
E-mail:
info@onsdomein.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gunfactor Verhogen
Verkooptraining in new business uitblinken T5
3.333,00
Onbeperkt
Ga naar de bovenkant