Laden Evenementen

Probleem nieuwe klanten aantrekken

Veel bedrijven kampen met een uitdaging aan de New Business kant van de verkooporganisatie. In deze tijd heeft een sales manager een ander type verkoper nodig om nieuwe klanten aan te trekken. Deze verkopers zijn schaars. Een empathische verkoper met een good track record. Een verkoper waarbij het belang van de gesprekspartner en de klantorganisatie echt en oprecht voorop staat.

Er is niet altijd budget om extra verkopers in dienst te nemen welke 100% de focus op nieuwe klanten werven leggen. Er is niet altijd een marketingafdeling met de kennis en kunde om de verkooporganisatie adequaat te ondersteunen met business development.

Resultaat verkooptraining Nieuwe Klanten Aantrekken

Uit het niets aantrekken van goed passende business. Contactpersonen delen spontaan informatie doordat je de meditaties van de 2 voorgaande trainingen beoefend en jouw innerlijke magneet nu ook is geactiveerd. Ze wijzen jou de weg zowel binnen als buiten de klantorganisatie. Je wordt niet als een verkoper met een eigen belang gezien. Je voelt als één van hen aan.

Gegevens

Begin:
14 juli - 10:30 CEST
Einde:
15 juli - 18:30 CEST
Kosten:
3.333,00€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
https://gunfactor.nl/evenementen/

Locatie

Gunfactor Sales Boost Centre
Troelstralaan 36
Heemstede, Noord Holland 2104 VP Nederland
Telefoon:
023-7852710
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Gunfactor Verkooptraining
Telefoon:
023-7852710
E-mail:
info@onsdomein.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gunfactor Verhogen
Sales Training Nieuwe Klanten Aantrekken N3
3.333,00
Onbeperkt
Ga naar de bovenkant