Effectieve acquisitiestrategieën en de kenmerken van acquisitiekracht voor werving van nieuwe klanten. Persoonlijke stijl en gedrag bij acquisitie en hoe jouw netwerk van persoonlijke relaties bijdragen aan succesvolle acquisitie. De strategie voor acquireren met bouwstenen en suggesties voor acquisitie.

Checklist voor acquireren en het verkoopgesprek; Relatiebeheer en klantbeheer. Tips voor het uitbrengen van goede offertes en gegund krijgen van opdrachten.
salestrainingen

Tips voor een goed acquisitiegesprek en hoe om te gaan met de zogenaamde acquisitieangst?

Acquisitiekracht

Wat bepaalt iemands verkoopkracht? De mooie verkoop pitch? Houtsnijdende argumenten? Een geweldig product? Een organisatie met een goede reputatie? Goed gekwalificeerde leads? Juiste acties op het juiste moment? Alles helpt..

Maar er zijn een paar zeer belangrijke factoren. Ze worden hier besproken. Een belangrijke inleidende opmerking: Kies uit de volgende suggesties en inzichten degene die bij je passen. Houd het simpel en gefocust. In de kern is goede acquisitie plegen niet ingewikkeld. De kern is:

 1. Het zien van meer mogelijkheden door een hoge gunfactor.
 2. Reageren op vragen en behoeften van klanten.
 3. Zorg voor kwaliteit en service tegen een redelijk tarief.
 4. En laat de gunfactor door klant aanbevelingen zijn werk doen.

Waarom kan het zo simpel zijn? Omdat de grootste koopkracht ligt in: bewezen verkoopresultaten, een perfecte reputatie van het bedrijf en een hoge gunfactor van de verkoper!

salestrainingen

Wat is acquireren?

Acquireren is contact zoeken met prospects en bestaande opdrachtgevers. En in een dialoog gaan over de situatie bij dat bedrijf. Acquireren is sterk gerelateerd aan professioneel accountmanagement, marketing, sales en relatiemanagement. Wist u dat professioneel acquireren voor sales professionals een voorwaarde is voor hun baanbehoud?

Persoonlijke verkoopkracht of acquisitiekracht

Persoonlijke verkoopkracht en goede relaties onderhouden binnen je netwerk zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke acquisitiestijl. Vijf competenties helpen hierbij:

 • Jouw gunfactor te verhogen door training op de 80% factor.
 • Zet je zelf en de diensten welke je verkoopt kort en krachtig op de kaart.
 • Kies voor lange termijn ​​relatie opbouw.
 • Prospect of klant situatie opheldering met omgeving analyse.
 • Commerciële doelen bereiken door ze na gunfactor verhogen met blind vertrouwen te stellen.

  salestrainingen